Nylig begynte Google å inkludere Google+-resultater i søkene dine. Hvis du er logget på Google+, vises kontaktens innlegg i søkeresultatene. Slik velger du bort denne irritasjonen.

Mens Google hevder dette er privat og forbedrer søk, synes jeg det er irriterende, og det gjør Twitter også. I følge en All Things D-artikkelhar Twitter gitt ut en offentlig uttalelse som fordømmer den nye funksjonen.

Her er hele Twitter-uttalelsen:

I årevis har folk stolt på Google for å levere de mest relevante resultatene når de har ønsket å finne noe på Internett.
Ofte vil de vite mer om verdensbegivenheter og siste nyheter. Twitter har dukket opp som en viktig kilde til denne sanntidsinformasjonen, med mer enn 100 millioner brukere som sender 250 millioner Tweets hver dag om praktisk talt alle emner. Som vi har sett gang på gang, bryter nyheter først på Twitter; som et resultat er Twitter-kontoer og Tweets ofte de mest relevante resultatene.Vi er bekymret for at det som følge av Googles endringer vil være mye vanskeligere for alle å finne denne informasjonen. Vi tror det er dårlig for folk, utgivere, nyhetsorganisasjoner og Twitter-brukere.

Personlige søkeresultater

Her er jeg logget på Google+ og søkte etter Windows 8. Legg merke til ikonet for personlige resultater ved siden av visse lenker. Hvis du vil ha flere resultater, kan du klikke på lenken for personlige resultater. Google kaller denne nye funksjonen Søk pluss din verden.

Nå kan du bla gjennom alle dine personlige resultater. Det inkluderer det Google kaller personal results that are relevant. den inkluderer innlegg fra folk i kretsene dine, delte bilder og Picasa-album.

Personlige resultater

Velg bort

Hvis du ikke vil se personlige resultater, klikker du på globusknappen øverst på siden for å skjule personlige resultater.

skru av

Google sier på sin hjemmeside denne funksjonen er privat. No one else will see your private content in their results unless you’ve shared it with them.

Hvis du synes denne funksjonen er irriterende, slå den av. På Google Søk-siden klikker du på tannhjulet øverst til høyre. Velg deretter Søkeinnstillinger.

søkeinnstillinger

Nå, på siden Søkeinnstillinger, bla ned og velg Ikke bruk personlige resultater. Sørg deretter for å klikke Lagre.

ikke bruk

En bekreftelsesmelding kommer opp som forteller deg at endringene dine ble lagret.

lagret

Dette slår av personlige resultater fra folk i kretsene dine, foreslåtte forbindelser eller historikk. Men knappen er der fortsatt når du søker, og du vil kunne se alt som noen har delt offentlig.

Hvis du ikke ser personlige resultater i søkene dine ennå, hold godt ut, Google ruller det ut til brukerne i løpet av de neste dagene.

Hvis du ikke vil se disse personlige resultatene mens du søker, er det beste alternativet å ikke logge på Google. Men for de fleste brukere er dette ikke realistisk. Jeg ser for meg at dette ikke er det siste ordet om det som potensielt kan være et stort Google-debakel. Følg med her på Geekolar for mer.

Rate this post
Previous articleSlik blokkerer du varsler på Windows 11
Next articleHvordan alfabetisere i Google Sheets