Olemme puhuneet innokkaasti ja innokkaasti Dropboxista viimeisten parin viikon aikana, ja kun jatkamme kaivamista tähän loistavaan verkkovarmuuskopiointi- ja synkronointityökaluun, meillä on ilo ilmoittaa, että olemme löytäneet vielä enemmän hyviä asioita. Mitä tulee verkkotallennustilaan, Dropbox tarjoaa sinulle paljon ja paljon (ja siksi se rokkaa) – itse asiassa voit saada jopa 8 gigatavua Dropbox-tilaa ilmaiseksi. Mutta niille meistä, jotka synkronoimme netbookien, multimediapalvelimien ja pöytätietokoneiden välillä, et ehkä halua synkronoida kömpelöimpiä tiedostojasi kaikkien koneidesi välillä tilan vuoksi. Ja jos käytät Dropboxia töissä, saatat olla huolissasi privacy ja henkilökohtaista security.

Siellä DropBoxin uusi ominaisuus tulee apuun nimeltä Selective Sync. Valikoiva synkronointi ratkaisee tämän ongelman sallimalla sinun valita, mitkä kansiot synkronoidaan paikallisesti ja mitkä jätetään palvelimelle. Joo. Groovy! Katsotaanpa kuinka se toimii!

 

Step One: Wait For the Next Release of Dropbox to Come Out

Vitsi vain, kuka haluaa tehdä niin? Sen sijaan, että odottaisit seuraavaa virallista Dropbox-julkaisua kuin tsemppiä, voit siirtyä Dropboxin foorumeille ja napata kopion kokeellinen rakennelma. Toki, koska Dropbox on kokeellinen rakennelma, se varoittaa sinua buyer beware or use at your own risk Tästä huolimatta käytän sitä nyt Macbookissani, jossa on Windows 7, ja kaikki on hienoa. Asenna se ja tapaa minut seuraavassa vaiheessa.

 

Step Two: Access Advanced Preferences

 

1.   Oikealla painikkeella the Dropbox icon tehtäväpalkin tilapalkissa ja Klikkaus Preferences.

Kuvakaappaus DropBox-tehtäväpalkin valikon asetukset

 

2.   Sieltä, Klikkaus the Advanced ja Klikkaus Selective Sync -painiketta.

Paina DropBox Advanced Preferences Selective Sync -painiketta

 

Step Three: Choose Folders to Sync

 

3.   Kun pääset Selective Sync Windowhaluat mennä eteenpäin ja Klikkaus Switch to Advanced View. Ainoa ero tietääkseni on, että oletusnäkymässä ei näy alikansioita. Veikkaan, että tämä tarpeeton vaihe poistetaan virallisessa julkaisussa.

Dropboxin selektiivisten synkronointikansioiden valintaruudut

Kaikki kansiosi näkyvät oletusarvoisesti valittuina – joten kaikki Dropbox-kansiosi näkyvät paikallisella koneellasi. Täältä näet kansiot, jotka olen tarkistanut…

Dropbox Selective Sync -valikko, joka näyttää paikalliseen synkronointiin valitut kansiot

…jotka kaikki näkyvät Dropbox-kansiossani.

Dropbox-kansio Windows 7 -näkymässä

Mutta pienellä Selective Sync-taikuudella voimme poistaa kaikki ei-toivotut kansiot. Oletetaan, että tämä on minun työtietokoneeni, enkä halua muun muassa henkilökohtaisia ​​kirjoituksiani, valokuvia ja veroilmoituksia viipyvän yrityksen ruudukossa. minä vain Poista valinta mitä en halua ja Klikkaus OK ja…

Windows Selective Sync Dropbox -kansion valinta

…kansiot katoavat kiintolevyltäsi.

Windows 7 Windowsin Resurssienhallinnan Dropbox-kansio

Huomaa kuitenkin, että et voi synkronoida yksittäisiä tiedostoja valikoivasti. Jos haluat poistaa ne paikallisesta Dropboxista, sinun on kiinnitettävä ne kansioihin toistaiseksi. Riippumatta siitä, mitä teet, voit kuitenkin olla varma, että tiedostosi ovat turvassa sekä Dropbox-etäpalvelimella että muilla Dropboxia käyttävillä koneilla.

Dropboxin valikoiva synkronointikansioiden näyttö

Eli siinä se. Valikoiva synkronointi, Dropbox-fanien paljon haluttu ominaisuus, on vihdoin täällä, ja se toimii melko hyvin. Kehittyneemmät toiminnot, kuten kyky määrittää älykkäitä suodattimia (eli älä synkronoi MP3-tiedostoja tai jätä pois tiedostoja, jotka ovat suurempia kuin 10 Mt) olisi erinomaista. Mutta toistaiseksi tämä ominaisuus on melko makea.

Kokeile sitä itse ja katso, miten pidät siitä – ja muista kertoa meille kommenteissa kaikista matkan varrella löytämistäsi upeista vinkeistä tai temppuista.

Rate this post
Edellinen artikkeliLisää välilehtien selaus Windowsin Resurssienhallintaan Windows 7:ssä QT-välilehtipalkin avulla
Seuraava artikkeliEsittelyssä One Touch RememberTheMilk Shortcut Generator iPhonelle