Google fortsætter med at tilføje nye funktioner til YouTube. Her er det seneste.

I onsdags implementerede YouTube en ny opdatering, der giver dig mulighed for at opdatere videoer med nye visningstilladelser. Med denne nye Unlistedvil din video ikke længere vises i YouTube-søgeresultater (eller relaterede videoer), men det vil stadig være nemt at spille ved at besøge dets URL.

Google tilføjer ny privat mulighed

Tidligere havde YouTube kun to muligheder for visningstilladelser, Public og Private. Den offentlige visning er den primære og mest brugte mulighed, som giver alle mulighed for hurtigt at finde og se dine videoer. Den private udsigt er meget begrænset og tillader kun personer, som du specifikt har tilladt at se.

Unoteret bringer den nye tredje mulighed et helt nyt element til YouTube, som mange mennesker allerede har brugt i Google Docs og Google Picasa Webalbum. An Unlisted video vises ikke i Google-søgninger, YouTube-søgninger, brugerprofiler eller relaterede videoer. Det er i bund og grund det samme som en privat video, men hvis nogen vil se den, behøver de kun YouTube-videoens URL-adresse. Man kan vel kalde dette Security by Obscurity hvilket betyder, at videoens sikkerhed eller privatliv kun er så god, så længe dem, du giver linket til, ikke offentliggør den på Twitter.

YouTubes nye unoterede funktion

Hvordan deler eller ser jeg en skjult YouTube-video?

Hele grunden til, at YouTube introducerede ulistede videoer, var at gøre deling af private videoer utroligt let og varme op til dem, der måske er lidt tilpasset til privatliv og sikkerhed (mig). Så for at dele denne nye ikke-opførte video, kopi det URL address i din browser og derefter sæt ind den hvor end din ven vil kunne læse den (e-mail, chatvindue osv.) Så skal seeren blot kopiere URL’en og lægge den ind i browserens adresselinje. Presto!

hvordan man deler en skjult YouTube-video

Hvis videoen, du uploader, er pinlig eller fortrolig, skal du passe på, hvem du giver adgang til URL’en! There is nothing stopping anyone from sharing it with even more people. Men hvis det går ud af hånden, kan du altid øge sikkerheden på det og switch it to completely Private at any time.

Husk, at skjulte videoer ikke er undtaget fra YouTubes servicevilkår eller privatlivspolitik. Denne politik betyder, at hvis du uploader X-vurderet eller ophavsretligt beskyttet indhold, kan andre personer, der kender din video-URL, markere og rapportere det, hvilket resulterer i fjernelse af videoen og/eller suspendering af din YouTube-konto. Bemærk, at hvis din YouTube-konto ikke har et godt omdømme, får du ikke lov til at bruge funktionen Ikke-opført.

Rate this post
Previous articleYouTube Mobile HTML5-websted erstatter alle “apps”
Next articleGoogle tilføjer nye fortrolighedskontroller for at gøre det nemmere at slette dine data